Hotel De Koog Texel

Hotel de Koog Texel

Bent u op zoek naar een leuk hotel in de badplaats De Koog op het mooie eiland Texel? Dan bent u bij Hotel Kogerstaete aan het juiste adres. Al meer dan 5 jaar achter elkaar is het hotel uitgeroepen tot “Beste hotel van Nederland” door Zoover! Met ruime kamers, suites en wellness, is dit hotel ook verreweg het leukste hotel van heel Texel. Heerlijk uitgebreid ontbijt en de perfecte centrale locatie, maakt dit een top recept voor een heerlijk verblijf.

Dus wanneer u op zoek bent naar het beste hotel de koog texel, dan bent u bij Hotel Kogerstaete aan het juiste adres. Speciaal voor u zijn er ook verschillende arrangementen  samengesteld of kunnen er fietsen worden geregeld. Eventueel lekker luieren op het strand? Het hotel beschikt ook over een privé strandhuisje dat per dag voor de verhuur beschikbaar staat. Alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf in de Koog en op Texel.

De Koog op Texel

De Koog is een van de oudste dorpen op het Nederlandse Waddeneiland Texel, gelegen aan de westzijde van het eiland. Het dorp is de badplaats van het eiland en trekt jaarlijks vele toeristen. De Koog ligt vrijwel direct aan de Noordzee; slechts twee duinenrijen scheiden het dorp van het strand. Voordat het een badplaats werd, was De Koog lange tijd een vissersdorp. Midden in het dorp ligt een kerk uit 1415. Het dorp heeft momenteel zo’n 1300 inwoners.

Overnachten?

U bent van harte welkom om bij Hotel Kogerstaete in de Koog te komen overnachten. Het hotel beschikt over meerdere kamers en luxe suites. Sommige zijn uitgebreid met een kitchenette, balkon of ruime badkamers. Voor een passend verblijf kunt u direct boeken via de website of contact opnemen via +31(0) 222-32 77 33. Wij helpen u graag.